RETOURNEREN


VERZAKINGSRECHT BIJ EEN ONLINE AANKOOP

Je hebt als consument het recht om af te zien van je aankoop, dit wel binnen de veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van jouw artikel.

RETOURNEREN BIJ EEN ONLINE AANKOOP

Indien jij je aankoop wenst te annuleren, dan kan dit door een mail te sturen naar info@houtgravure.be om ons hiervan op de hoogte te brengen.

Je aankoop dient dan ongebruikt en in de originele verpakking teruggezonden te worden, en dit binnen de 14 werkdagen. Verzendingskosten om het pakje terug te zenden naar ons zijn voor eigen rekening.

PRAKTISCHE REGELINGEN BETREFFENDE HET TERUGZENDEN

  1. Stuur een e-mail naar info@houtgravure.be met vermelding van je ordernummer en de reden van de retour.
  2. Stuur je retour terug naar:
    René Willemestraat 31
    2920 Kalmthout
    België
  3. Van zodra wij je retour hebben ontvangen, betalen wij het bedrag van je bestelling terug. De verzendingskosten worden niet terugbetaald. Indien de geretourneerde producten beschadigd zijn en dus niet correct teruggestuurd werden volgens de wetgeving van het verzakingsrecht, wordt de bestelling niet terugbetaald.
  4. Artikelen die op vraag van de klant gepersonaliseerd werden én een duidelijk persoonlijk karakter hebben, kunnen niet geretourneerd worden.

BESTELLING ZELF TERUGBRENGEN 

Als je jouw bestelling zelf terugbrengt, dan is de retour kosteloos. Dit kan op volgend adres: René Willemestraat 31 2920 Kalmthout. Vergeet niet om telefonisch contact op te nemen, zodat wij zeker jouw artikel in ontvangst kunnen nemen.