Waar de passie voor techniek
én mooie dingen
samenkomt …

Een tiental jaar geleden besloot Stijn om zijn job in loondienst bij een ruimtevaart speler in Nederland in te ruilen voor een eigen bedrijf in lasergraveren. Hij had tijdens zijn job al geproefd van het graveren, en de goesting om hier nog meer in te verdiepen was zo groot dat hij besloot om zich 100% te specialiseren in het graveren van glas, hout, textiel, metaal, … Van gepersonaliseerde cadeaus, originele glazen, tot complexe gravures in metaal en hout voor kleine tot grote bedrijven … Stijn ging ermee aan de slag, zolang er maar een uitdaging was!

Maar een eigen bedrijf betekende ook veel alleen werken, geen brainstorm momentjes met collega’s, bezig zijn met marketing.  Hij miste een sparringpartner …. En net toen kwam Marjan in de picture, een ambitieuze creatieveling die helemaal oplaadt van mooie dingen, die zich volledig kan verliezen in pinterest, een grote liefde heeft voor hout, in alles én iedereen potentieel ziet en ooh ja af en toe wel eens graag delegeert. En zo ontstond HOUTGRAVURE! Een bedrijf waar de passie voor techniek én mooie dingen samenkomt. 

HOUTGRAVURE staat voor duurzaam met een originele twist.
Onze missie … de wereld net dat tikkeltje mooier, warmer en duurzamer maken.

Op onze webshop vind je dan ook een vaste collectie gegraveerde houten producten, maar met onze eenvoudige configurator kan ook jij perfect jouw eigen producten ontwerpen.

Loop je ergens vast of heb je een vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij staan alvast te popelen om erin te vliegen.

Tot binnenkort?

Marjan & Stijn

Marjan
Creatief brein


Weetje over Marjan …

Zij is lid van de Vlaamse gilde van houtdraaiers

waar ze de gemiddelde leeftijd naar beneden haalt!

Stijn
Technisch brein


Weetje over Stijn …

Er zweven momenteel nog meer dan
10 projecten van Stijn in de ruimte.